Agenda

nov
4
za
2017
Halloween Party (met KISS Lickss & Skraal)
nov 4 @ 22:00
Halloween Party (met KISS Lickss & Skraal) @ Gorredijk | Friesland | Pays-Bas
Kiss Lickss één van de meest gevraagde coverband van europa, met hun geweldige opzet en toprock weten ze een onvergeetelijke avond te creëren en Iron Laiden is de beste female fronted Iron Maiden coverband van Europa! Iron Laiden speelt naast alle klassiekers (meezingen gegarandeerd) ook nummers die door Maiden zelf niet meer live gespeeld worden.

Dit is iets wat je niet mag missen!
nov
11
za
2017
Williamstown Inc. (Blues / Rock formatie)
nov 11 @ 22:00
Williamstown Inc. (Blues / Rock formatie)
Een mix van Friezen en Drenten die allemaal eerder hun sporen in de muziek al hebben verdiend. Dat is de vijfkoppige blues/rock formatie Williamstown Inc.
De muzikanten van Williamstown Inc. spelen nummers van o.a. Joe Bonamassa, Walter Trout, Stevie Ray Vaughan en ZZ Top en wisselen dit af met minder bekend blueswerk.
nov
18
za
2017
BOULEVARD
nov 18 @ 22:00
BOULEVARD

Boulevard is dé coverband uit het noorden! Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten. Met hun drie zangeressen maken ze van iedere show gegarandeerd een party om niet snel te vergeten. Zangeressen met elk een bak aan ervaring, een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot!

dec
23
za
2017
Vangrail (Beste Coverband van de Benelux)
dec 23 @ 21:30
Vangrail (Beste Coverband van de Benelux)
Vangrail is op afstand een van de beste livebands van Nederland! Dit jaar kreeg de band ook nog eens de award in handen voor populairste band van ons land. Vangrail speelt op dit moment overal het publiek steil achterover in Nederland Frankrijk en Afrika. Covers en/of eigen werk en van bedrijfsfeest tot festival!
Wees erbij want dit wil je niet missen.
jan
28
zo
2018
Singer-songwriter Talentstag
jan 28 @ 16:30
Singer-songwriter Talentstag

Muziekcafé de Compagnon gaat samenwerken met Stichting Friesland Pop!
Stichting Friesland Pop is de organisatie voor verbetering van het Friese popklimaat. De stichting ontwikkelt en onderhoudt de Friese pop-infrastructuur, ontwikkelt Fries talent, organiseert provinciaal overkoepelende evenementen, zoals de Kleine prijs van Fryslân en het Freeze Festival en informeert artiesten en lokale overheden over alles wat met pop, popcultuur en organisatie te maken heeft. Ook houdt Friesland Pop samen met Tresoar het provinciale poparchief bij.

Nu gaat Muziekcafé de Compagnon samen met Friesland Pop samen de Talent Stages organiseren. De eerste vindt plaats op zondag 28 januari. Dit keer met:

Jelle Mulder
Zeer getalenteerde singer-songwriter met een passie voor blues’n soulishe klanken van de jaren 60 tot nu.

Jess Panter
Een veelzijdig zangeres met een passie voor EDM en Urban muziek. Na haar deelname aan Idols bouwde zij al een enorme fanbase op en daar bouwt ze nu vurig op door. Jess Panter staat regelmatig op de planken en met haar powervoice zingt ze dan zonder moeite de songs van o.a. Beyonce, Rihanna, Sia en Anne Marie.

Judy Fires
Judy Fires speelt eigen nummers, afgewisseld met covers, vooral pop en country. Sinds 2013 studeert ze aan de Academie voor Popcultuur. Haar interesse gaat uit naar “oude” muziek en muziek met een verhaal.
Door middel van haar humor en open persoonlijkheid deelt ze tijdens haar optredens deze verhalen met haar publiek.

feb
10
za
2018
RAW MEDICINE
feb 10 @ 22:00
RAW MEDICINE

just what the doctor ordered

De nieuwe band van Dirk Vermeij – Rudy Englebert – Arthur Bont

In plaats van op hun lauweren te rusten, weten de mannen van RAW MEDICINE intussen een stevig aantal bezoekers te trekken met een eigen repertoire, met hier en daar een knipoog naar hun verleden.
De band kwam halverwege 2017 flink in het nieuws op social media vanwege de hernieuwde samenwerking tussen Dirk Vermeij, Rudy Englebert en Arthur Bont. De eerste optredens volgden elkaar in rap tempo op, en de recensies liegen er tot op de dag van vandaag niet om.

 

“Dacht je dat Rock & Roll dood was?
Nee hoor, die is springlevend!
Het heet alleen nu anders:
Het heet nu RAW MEDICINE”

De rijke historie van Raw Medicine’s bandleden omvat o.a. Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor.

Raw Medicine speelt dampende rock & roll met passie en power die je ouderwets bij de strot grijpt: just what the doctor ordered!