Agenda

okt
6
vr
2017
THE PACT ft Tom Braxton (Smooth Jazz)
okt 6 @ 22:00
THE PACT ft Tom Braxton (Smooth Jazz)

Dynamisch… vol energie… charismatische… hartelijk… dit zijn een paar woorden om Tom Braxton te beschrijven.

Na een paar minuten zul je al klappen met je handen en stampen met je voeten en meer willen horen van deze geweldige artiest van wereldklasse.

Muziekcafé de Compagnon is trots dat Tom Braxton vrijdag 6 oktober 2017 aanwezig zal zijn.

“één van de meest gerespecteerde en geliefde saxofoon speler in ‘Smooth Jazz’… Tom Braxton is van onschatbare waarde… erg getalanteerde composer, producer en muzikant” ~ Smoothjazz.com

okt
12
do
2017
U2 ZEN GARDEN (Best International Tribute Band)
okt 12 @ 21:30
U2 ZEN GARDEN (Best International Tribute Band) @ Gorredijk | Friesland | Pays-Bas
De uit Italië afkomstige “U2 ZEN GARDEN” is absoluut ‘s werelds beste U2 tribute band. Frontman Zeno Sala, die wereldwijd bekend staat als de absolute Bono kloon, leidt deze band vol passie en muzikaliteit. Sinds 1999 brengt U2 Zen Garden op passende wijze een eerbetoon aan ‘s werelds grootste band: U2!
Wees erbij voor een topavond die je niet meer snel vergeet.
Let op! Beperkt aantal kaarten beschikbaar.
okt
14
za
2017
KINGS OF DIAMONDS
okt 14 @ 22:00
okt
21
za
2017
OKTOBERFEST (Met DJ Michel S)
okt 21 @ 21:00
OKTOBERFEST (Met DJ Michel S) @ Gorredijk | Friesland | Pays-Bas
Een hele avond vol Duitse bierpullen, dikke vette worsten met sauerkraut en hele foute muziek tijdens Gorredijkse gezelligste bierfeest!
Onder begeleiding van DJ Michel S die het fingerspitzengefühl heeft om de juiste sfeer te creëren.
We gaan zorgen voor een buitengewoon gezellig Oktoberfeest!!
nov
4
za
2017
Halloween Party (met KISS Lickss & Skraal)
nov 4 @ 22:00
Halloween Party (met KISS Lickss & Skraal) @ Gorredijk | Friesland | Pays-Bas
Kiss Lickss één van de meest gevraagde coverband van europa, met hun geweldige opzet en toprock weten ze een onvergeetelijke avond te creëren en Iron Laiden is de beste female fronted Iron Maiden coverband van Europa! Iron Laiden speelt naast alle klassiekers (meezingen gegarandeerd) ook nummers die door Maiden zelf niet meer live gespeeld worden.

Dit is iets wat je niet mag missen!
nov
11
za
2017
Williamstown Inc. (Blues / Rock formatie)
nov 11 @ 22:00
Williamstown Inc. (Blues / Rock formatie)
Een mix van Friezen en Drenten die allemaal eerder hun sporen in de muziek al hebben verdiend. Dat is de vijfkoppige blues/rock formatie Williamstown Inc.
De muzikanten van Williamstown Inc. spelen nummers van o.a. Joe Bonamassa, Walter Trout, Stevie Ray Vaughan en ZZ Top en wisselen dit af met minder bekend blueswerk.
nov
18
za
2017
BOULEVARD
nov 18 @ 22:00
BOULEVARD

Boulevard is dé coverband uit het noorden! Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten. Met hun drie zangeressen maken ze van iedere show gegarandeerd een party om niet snel te vergeten. Zangeressen met elk een bak aan ervaring, een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot!

dec
23
za
2017
Vangrail (Beste Coverband van de Benelux)
dec 23 @ 21:30
Vangrail (Beste Coverband van de Benelux)
Vangrail is op afstand een van de beste livebands van Nederland! Dit jaar kreeg de band ook nog eens de award in handen voor populairste band van ons land. Vangrail speelt op dit moment overal het publiek steil achterover in Nederland Frankrijk en Afrika. Covers en/of eigen werk en van bedrijfsfeest tot festival!
Wees erbij want dit wil je niet missen.