Singer-songwriter Talentstag

Wanneer:
28 januari 2018 @ 16:30
2018-01-28T16:30:00+00:00
2018-01-28T16:45:00+00:00
Waar:
Hoofdstraat 70
8401 CB Gorredijk
Holland
Kosten:
Gratis
Singer-songwriter Talentstag

Muziekcafé de Compagnon gaat samenwerken met Stichting Friesland Pop!
Stichting Friesland Pop is de organisatie voor verbetering van het Friese popklimaat. De stichting ontwikkelt en onderhoudt de Friese pop-infrastructuur, ontwikkelt Fries talent, organiseert provinciaal overkoepelende evenementen, zoals de Kleine prijs van Fryslân en het Freeze Festival en informeert artiesten en lokale overheden over alles wat met pop, popcultuur en organisatie te maken heeft. Ook houdt Friesland Pop samen met Tresoar het provinciale poparchief bij.

Nu gaat Muziekcafé de Compagnon samen met Friesland Pop samen de Talent Stages organiseren. De eerste vindt plaats op zondag 28 januari. Dit keer met:

Jelle Mulder
Zeer getalenteerde singer-songwriter met een passie voor blues’n soulishe klanken van de jaren 60 tot nu.

Jess Panter
Een veelzijdig zangeres met een passie voor EDM en Urban muziek. Na haar deelname aan Idols bouwde zij al een enorme fanbase op en daar bouwt ze nu vurig op door. Jess Panter staat regelmatig op de planken en met haar powervoice zingt ze dan zonder moeite de songs van o.a. Beyonce, Rihanna, Sia en Anne Marie.

Judy Fires
Judy Fires speelt eigen nummers, afgewisseld met covers, vooral pop en country. Sinds 2013 studeert ze aan de Academie voor Popcultuur. Haar interesse gaat uit naar “oude” muziek en muziek met een verhaal.
Door middel van haar humor en open persoonlijkheid deelt ze tijdens haar optredens deze verhalen met haar publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *